Tietoja minusta

uniKatti

kaikenlaista keramiikkaa

 

Savinen unelma

 

Vielä muutamia vuosia sitten en tiennyt että sormeni tekevät savesta vaikka mitä. Ihan ensimmäiseksi syntyi pieni, nukkuva kissa. Sen jälkeen on välillä tuntunut että käteni ja sormeni elävät ihan omaa elämäänsä. Niillä on jokin hienovarainen yhteys kaikkeen siihen mitä mielessäni liikkuu.

 

Monet pienet palaset ovat putoilleet pikkuhiljaa paikoilleen. Olen tavannut tavattoman hienoja ja ihania ihmisiä jotka ovat kukin omilla tyyleillään opastaneet matkallani savimaailmaan. Syksyllä 2014 löysin kotini läheltä pienen työhuoneen, minun pajani! Ensimmäisen sähköuunini sain hankittua helmikuussa 2015.

 

Monet kolhuiset elämänvaiheet pysäyttivät ja saivat miettimään: Mitä MINÄ haluaisin elämälläni tehdä? Miten minusta tulisi onnellinen? Juuri siihen hetkeen löysin saven pariin.Varsinaiset ammattini ovat lähihoitaja ja sosionomi(AMK) ja näitä saatan tulevaisuudessa jollakin tavalla yhdistellä saven kanssa.

 

Nyt elän tätä hetkeä ja nautin kaikesta mitä syntyy. Syntyy paljon ideoita, pientä ja suurta, valmista ja sekundaa. Jokaisesta tehdystä työstä nautin ja jokainen tehty työ opettaa minulle lisää.

 

Jotkut alan korkeasti kouluttautuneet kutsuvat itseni kaltaisia "savikoiksi" tai "harmikoiksi". Mutta minäpä olen hyvillä mielin ihan kumpi tahansa. On ihana tehdä ihmisille jotakin kaunista tai peräti jotakin jonka he itse ovat suunnitelleet. Ja on ihana olla tällä matkalla!

Uskalla uskaltaa

 

Kun olit aikonut aloittaa

jotakin uutta ja ihanaa,

kuulit ehkä kun korvissa soi:

ääniä tuolta ja täältä:

 

"Et sinä osaa! Et sinä voi!

Et edes uskalla uskaltaa!"

 

Vaan älä usko! Tietäsi kulje.

Kaikilta luuloilta korvasi sulje.

Elleivät voimasi perille yllä

matkallakin on mukavaa kyllä.

 

Iloisena saatat sanoa nyt:

"Olenhan ainakin yrittänyt!"

 

- Kaisa Kantola

"Kun teet jotain mistä pidät,

olet vapaa.

Kun pidät siitä mitä teet,

olet onnellinen."

(Unelma onnellisuudesta )

unikatti.fi Turun Ainova Osuuskunta. Y-tunnus 2674006-6 Copyright © All Rights Reserved.